CAMERA SUPRAVEGHERE EYECAM EC-AHDCVI4085

By eyecam|6 august 2018|Camere supraveghere, Camere supraveghere HD Eyecam|

CAMERA SUPRAVEGHERE EYECAM EC-AHDCVI4085

Camerele de supraveghere sunt acele echipamente care fac parte dintr-un sistem video. Acestea sunt responsabile cu preluarea imaginilor prin intermediul obiectivelor, transformarea acestora intr-un semnal electric sau digital si transmiterea catre o unitate de inregistrare. In cea mai mare parte, achizitia si instalarea de camere de supraveghere depind de buget, dar si de rabdare si indemanare. Camerele multistandard au o configuratie simplista, iar instalarea lor este extrem de usoara. Va veti descurca mult mai usor cu o astfel de camera, in comparatie cu una de tip wireless. Camere wi-fi au o putere limitata a bateriei si au costuri de achizitie mult mai ridicate, mai ales daca intentionati sa inregistrati continuu.

In general, camere cu fir nu necesita instrucțiuni speciale pentru instalarea, pur si simplu rulati cablul si il conectati la DVR. In ciuda procesului simplu de instalare, este nevoie de putin mai mult timp pentru configurare. Costul de instalare poate creste, de asemenea, daca aveti nevoie de cabluri mai lungi, dar aceste costuri sunt insignifiante.

Functii si specificatii camera supraveghere EYECAM EC-AHDCVI4085

Camera supraveghere EYECAM EC-AHDCVI4085 este una pe care o veti gasi la un pret foarte mic si care nu numai ca promite, chiar asigura o supraveghere eficienta cu o durata de viata lunga. Dispune de senzor Omnivision 1MP 1/4″ OV9732 si o rezolutie buna de 720P / 960H. Nu pierdeti din vedere faptul ca are incorporate 18 leduri IR, aspect foarte important. Aceste leduri asigura o buna iluminare pe timp de noapte pe o distanta de maximum 20 de metri. Aceasta camera de exterior ofera o imagine de inalta rezolutie in conditii de lumina scazuta. Mai mentionam ca dispune de filtru IR-cut. Precum marea majoritate a camerelor Eyecam, are functii importante precum DWDR, DNR, UTC, AGC, AES. Acestea contribuie la o buna performanta. DNR ajuta la micsorarea spatiului stocat si la scaderea numarului de alarme false cand este activata functia de detectie la miscare.

Precizam faptul ca toate camerele supraveghere EYECAM EC-AHDCVI4085 include meniu OSD.  Cu ajutorul acestuia se pot comuta tehnologiile implementate in camera. Camera de tip bullet beneficiaza de design simplu, reglabil in 3 axe si protectie IP66. Rezista fara probleme in conditii meteo vitrege si nu va ridica probleme de functionalitate.

Instalata la interior sau la exterior, camera supraveghere exterior EYECAM EC-AHDCVI4085 reduce punctele moarte la minim. In plus, descurajeaza cu brio infractorii si va oferi o supraveghere ca la carte. Distinge detaliile de la distanta, se monteaza usor si va va oferi sentimentul de liniste, dar si de control.

 

Vezi cel mai mic pret

Summary
Review Date
Reviewed Item
CAMERA SUPRAVEGHERE EYECAM EC-AHDCVI4085
Author Rating
51star1star1star1star1star
Share this Post: