Eyecam

By eyecam|5 august 2018|Fără categorie|

Eyecam

Fie ca doriti sa va supravegheati locuinta, biroul, afacerea sau orice alt obiectiv drag dumneavoastra, produsele Eyecam reprezinta alegerea perfecta. Gama de produse Eyecam include camere supraveghere analog, camerele AHD, camere HDCVI, camere IP, camere multistandard, DVR-uri standalone, NVR-uri pentru camere IP. Oricare ar fi obiectivul de supravegheat sigur veti gasi solutia in produsele Eyecam.

Solutia oferita include atat camere cu lentila fixa cat si lentila varifocala, camere pentru interior dar si pentru exterior. Va oferim camere mici ca volum dar si speed dome-uri pe care le puteti controla de la distanta. Trebuie doar sa folositi smartphone-ul sau tableta dumneavoastra. Pentru camerele analog folosite cu DVR-uri de generatie mai veche sau chiar cu DVR-uri actuale care mai folosesc standardul analog puteti alege dintre multe modele. Aveti in vedere cand alegeti o camera unde doriti sa o instalati. O camera conceputa pentru interior nu va rezista in exterior. Nu este conceputa sa reziste la ploaie sau zapada, nu rezista la temperaturi scazute.

Functii ale camerelor de supraveghere

De asemenea aveti in vedere distanta de la camera la obiectivul de supravegheat: daca acesta este la o distanta de maxim 6-7 metri de camera puteti folosi o camera Eyecam cu lentila fixa de 3.6mm sau 6 mm. Daca distantele depasesc 10m va recomandam o camera supraveghere cu lentila varifocala. Astfel la montaj puteti face suficient zoom, apoi focus, ca sa gasiti un echilibru intre unghiul de deschidere si apropierea imaginii. Luati in calcul cand alegeti o camera de supraveghere si nevoia de iluminare pe timp de noapte. Nu folositi o camera cu IR mult mai puternic decat nevoia de iluminare. Riscati ca imaginea sa fie deteriorata pe timpul noptii din cauza tunului IR prea puternic.

Pentru o imagine mai buna va recomandam camerele de supraveghere ce folosesc tehnologie AHD sau HDCVI. Optati pentru rezolutii de 1MP sau 2MP, dar si peste. Acestea impreuna cu un DVR Eyecam reprezinta solutia perfecta si completa pentru a forma un sistem de supraveghere performant. 

Camerele IP beneficiaza de optiunea P2P, includ un QR-code. Este un numar de serie unic pe care il completati in aplicatia pentru PC, smartphone sau tableta oferit gratuit. Astfel de oriunde va aflati conectat la internet puteti vedea imagini in direct, chiar si cu sunet in unele cazuri, de la obiectivele supravegheate. Pentru a inregistra camerele IP Eyecam puteti folosi softul de PC oferit gratuit sau puteti folosi un NVR Eyecam. 

Caracteristici DVR-uri si NVR-uri Eyecam

DVR-urile Eyecam pot fi accesate de la distanta, astfel oriunde va aflati puteti accesa imagini in direct, puteti viziona sau salva inregistrari din DVR, puteti face anumite setari asupra DVR-ului fara sa va deplasati pana in locatia unde acesta este instalat. Multe din modelele de DVR suporta iesire HDMI. Puteti conecta sistemul de supraveghere la televizorul DVS pentru a obtine o imagine mai mare si mai clara. Pentru camerele IP Eyecam nu trebuie sa mai aveti grija obtinerii de IP static de la furnizorul DVS de internet. Aceasta situatie des intalnita la alti fabricanti.

NVR-urile Eyecam permit inregistrarea camerelor DVS IP fara a mai avea grija unui PC lasat pornit, a penelor de curent sau altor factori care pot periclita inregistrarea obiectivelor dragi DVS. Aveti nevoie de un HDD pentru NVR care se monteaza in interiorul acestuia pentru a putea inregistra. NVR-urile Eyecam folosite impreuna cu unele modele de camere IP Eyecam permit inregistrarea doar la detectie de miscare. In acest fel puteti economisi spatiu pe hard-diskul montat in NVR. Este util pentru situatiille in care nu exista miscare (de ex: noaptea in scoli sau magazine, ziua in garaje sau rampe de acces, etc).

DVR hibrid, tribrid, pentabrid

Daca aveti deja unele camere de la un sistem de supraveghere mai vechi dar doriti sa mai adaugati unele camere supraveghere noi cu rezolutie a imagiinii mai buna puteti folosi DVR-urile hibrid de la Eyecam. Acestea permit folosirea mai multor tipuri de camere: analog, AHD si IP, toate in acelasi sistem. Nu apar niciun fel de dezavantaje folosind DVR-uri hibrid, in continuare veti putea accesa camerele DVS oriunde va aflati. Astfel veti putea refolosi camerele mai vechi daca sistemul de inregistrare s-a defectat.

DVR-urile hibrid folosesc aceeasi conectori catre camere ca si DVR-urile vechi, practic tot ce aveti de facut este sa inlocuiti DVR-ul cu unul nou Eyecam. Atat DVR-urile AHD, cat si cele hibrid sau NVR-urile Eyecam nu au nevoie de IP static sau servicii de DDNS. Acestea folosesc P2P ceea ce presupune un numar serial unic care se foloseste pentru a va accesa sistemul de oriunde.

Sisteme de supraveghere

Eyecam a venit in intampinarea clientilor care doresc sa-si monteze singuri un sistem performant de supraveghere video, astfel puteti opta pentru in kit de supraveghere Eyecam ce include 4 sau 8 camere de interior sau exterior, un DVR, surse de alimentare pentru DVR si camere precum si cabluri de conectare intre camere si DVR. Nu trebuie sa aveti cunostinte avansate pentru montajul kitului. Acesta include cabluri gata mufate, practic nici nu aveti cum sa gresiti montajul. Astfel va puteti bucura de calitatea produselor Eyecam la un pret foarte bun si un motaj rapid.

Nu exista dezavantaje daca optati pentru un kit supraveghere video AHD Eyecam, tot ce mai aveti nevoie este un hard-disk pentru a putea inregistra imaginile de la camere. Daca doriti sa inlocuiti vechiul sistem de supraveghere analog cu unul nou oferit de Eyecam este foarte simplu. Camerele AHD sau HDCVI Eyecam folosesc aceeasi conectori standardizati ca ai vechiului sistem , practic tot ce aveti de facut este sa inlocuiti doar camerele si DVR-ul, cablurile si mufele raman aceleasi. Trebuie totusi verificata alimentarea camerelor, sa fie la 12v DC.  

Nimic mai simplu. In doar cateva minute puteti beneficia de calitatea oferita de Eyecam. Chiar si hard-diskul din sistemul dumneavoastra vechi poate fi refolosit daca este SATA. Tot ce aveti de facut este sa-l conectati la noul DVR si sa-l formatati din meniul acestuia. Orice ati dori sa supravegheati la Eyecam veti gasi un prieten gata sa va ajute, sa va ofere solutia optima pentru planurile dumneavoastra privind supravegherea video.

Vezi toate produsele  

Share this Post: