CAMERA SUPRAVEGHERE EYECAM EC-AHDCVI4087

By eyecam|7 august 2018|Camere supraveghere, Camere supraveghere HD Eyecam|

CAMERA SUPRAVEGHERE EYECAM EC-AHDCVI4087

 

Camerele de supraveghere reprezinta solutia excelenta pentru verificarea si inregistrarea oricaror tip de activitati si sunt folosite pe scara larga pentru monitorizarea atat la interior cat si la exterior. Inregistrarile realizate de acestea ajuta la identificarea infractorilor implicati in activitati ilegale. Fie ca vorbim de hoti care dau spargeri de locuinte sau orice fel de atentate la siguranta si linistea, camerele vor surprinde toate detaliile. Cele mai bune si mai ieftine camere care ofera protectie oricarui spatiu sunt cele de tip analog.

Un astfel de model la un pret convenabil care functioneaza perfect este camera supraveghere interior Eyecam EC-AHDCVI4087. Aceasta camera beneficiaza de tehnologie multistandard analog, AHD, CVI si TVI. Foarte simplu, prin intermediul meniului OSD semnalul se comuta in functie de preferinta si nevoi.

Camera supraveghere Eyecam EC-AHDCVI4087 inglobeaza un senzor Omnivision de 1MP si ¼ inch OV9732. Beneficiaza de filtru IR-CUT, iar functiile precum DWDR, DNR, UTC, AGC, AES aduc beneficii de top acestui echipament de interior. Foarte important de mentionateste faptul ca aceasta camera are incorporate 18 leduri IR care asigura vizibilitate pe timp de noapte de aproximativ 20 de metri. Beneficiaza de lentila fixa de 3.6 mm cu deschidere F2.0. Desi ieftina, chiar si in conditiide iluminat scazut, camera ofera utilizatorilor o imagine clara.

Caracteristici camera supraveghere Eyecam EC-AHDCVI4087

Odata instalata, camera supragehere Eyecam EC-AHDCVI4087 va supraveghea orice perimetru si va aduce multiple beneficii tuturor utilizatorilor. Functiile de care dispune aceasta camera supraveghere ieftina ne determina sa o achizitionam chiar acum fara sa stam pe ganduri. Ca sa subliniem ceea ce am mentionat mai sus, camera include un joystick OSD. Prin intermediul acestuia puteti schimba tipul de tehnologie pe care doriti sa il utilizeze camera. Simplu si usor, apasand un singur buton veti putea transforma camera supraveghere interior Eyecam EC-AHDCVI4087 intr-una potrivita sistemului de supraveghere pe care il detineti. Analog, AHD, CVI sau TVI, veti putea comuta fara probleme.

Pentru ca am mentionat ca aceasta camera incorporeaza un filtru IR-cut, trebuie sa stiti cum actioneaza acesta. Filtrul color blocheaza infrarosu, pentru a obtine culori reale in conditii de lumina intense. Astfel, imaginile distorsionate vor tine de domeniul trecutului si ne bucuram de calitate exceptionala. Mai mult decat atat, noaptea, filtrul se va retracta si face loc ledurilor infrarosii pentru a patrunde in senzorul de imagine. Scopul acestei comutari este, bineinteles, imbunatatirea imaginii camerei supraveghere Eyecam EC-AHDCVI4087.

Avand mici dimensiuni, camera de supraveghere se poate monta si configura foarte usor. Din momomentul in care ati instalat-o, va asigura o monitorizare completa. Daca aveti mai multe incaperi achizitionati mai multe modele si astfel va transformati casa intr-o locatie bine pazita, departe de ochii infractorilor.

 

Vezi cel mai mic pret

Summary
Review Date
Reviewed Item
CAMERA SUPRAVEGHERE EYECAM EC-AHDCVI4087
Author Rating
51star1star1star1star1star
Share this Post: