CAMERA SUPRAVEGHERE EYECAM EC‐AHDCVI4075 FULL HD

By eyecam|27 august 2018|Camere supraveghere, Camere supraveghere HD Eyecam|

CAMERA SUPRAVEGHERE EYECAM EC‐AHDCVI4075 FULL HD

Modelul EC‐AHDCVI4075 este o camera multistandard 4 in 1 deoarece beneficiaza de tehnologie analaog, AHD, CVI si TVI. Aceste tehnologii pot fi comutate prin intermediul unei meniu OSD foarte usor de folosit. Camera supraveghere exterior se instaleaza si se configureaza foarte rapid, de catre toti utilizatorii. Ofera imagini clare si vii datorita functiilor WDR  si DNR.

Camera de supraveghere este produsa de Eyecam si cuprinde un senzor de imagine Omnivision cu o dimensiune de 1/2.7 inch 2.1MP. Acesta reda flux video la inalta rezolutie 1080P / 960H. Mai mult decat atat, camera supraveghere Eyecam EC‐AHDCVI4075 full HD are in componenta o lentila fixa de 3.6 mm cu un unghi de deschidere larg. Mai cuprinde30 de leduri cu infrarosu care ofera vizibilitate buna in conditii de iluminat slab sau inexistent pe o distanta de maximum 25 de metri. Camera supraveghere exterior are un grad de rezistenta crescut, IP66, la apa si intmeperii . In plus, vine la pachet cu un suport reglabil in 3 axe, pentru o instalare flexibila.

 

Specificatii tehnice camera supraveghere Eyecam EC‐AHDCVI4075 full HD:

–          Senzor Omnivision 1/2.7” 2.1MP, rezolutie 1080P / 960H

–          Filtru IR-cut, Iluminare scazuta, WDR, DNR, UTC, OSD

–          Incorporate 30 leduri cu o distanta de iluminare de pana la 25M

–          Lentila fixa: 3.6mm

–          Rezistenta la apa: IP66

–          Suport reglabil in 3 axe, pentru o instalare flexibila

–          Greutate: 0.7 kg

Noul model de camera Eyecam inglobeaza tehnologia multistandard ce permite utilizarea semnalului video diferit in functie de sistemul de supraveghere pe care il detineti deja. Camera supraveghere Eyecam EC‐AHDCVI4075 full HD este echipata cu senzor Omnivision de 2.1MP. Acesta asigura o rezolutie full HD de 1080P, dar in acelasi timp putand reda si semnal analog pentru sistemele clasice. Ledurile incorporate ajuta la iluminarea pe o distanta de pana la 25M in conditii de lumina scazuta. Lentila fixa de 3.6mm va ofera un unghi de deschidere suficient de larg pentru o monitorizare accentuata in imediata apropiere a camerei.

Senzorul de imagine Omnivision OV2710 al camerei supraveghere Eyecam EC‐AHDCVI4075 full HD genereaza o imagine full HD reala la 1080P. Este dezvoltat special pentru a furniza fluxuri video de inalta rezolutie HD pentru camerele de supraveghere si alte aplicatii mobile. Avand o dimensiune de 1/2.7”, senzorul Omnivision se adreseaza cererii tot mai mari pentru o calitate video digitala la rezolutie mare. Aceste solutii sunt necesare in sisteme de inregistrare sau video conferinte.

 

Filtrul IR-Cut

Este un filtru color care blocheaza infrarosu, iar utilitatea sa este regasita in numeroase situatii. Pentru a obtine culori reale de la o camera color in conditii de lumina intense este necesar un filtru IR-Cut. Spectrul color sesizat de ochiul uman este destul de limitat, comparativ cu spectrul sesizat de o camera. Acest lucru este cel mai usor de observat in regiunea de intrarosu a spectrului, unde diferenta de sensibilitate este semnificativa. Este important de retinut acest aspect, intrucat majoritatea surselor de lumina, inclusive soarele, emit radiatii infrarosii. O camera color pe timp de zi, fara un filtru IR-Cut va identifica un numar crescut de infrarosii. Acestea vor reda niste culori distorsionate. In conditii de noapte filtrul se va retracta pentru a permite luminii nenaturale (precum ledurilor infrarosii) sa patrunda in senzorul de imagine pentru a imbunatatii calitatea imaginii.

Camera beneficiaza de iluminare scazuta, fapt ce ii permite sa capteze imagini clare in conditii de lumina redusa ca intensitate.

WDR 

Wide Dynamic Range este o tehnologie ce imbunatateste calitatea imaginii oferita de camera in conditii de lumina contrastanta – unde exista atat zone illuminate puternic, cat si zone intunecate, in acelasi cadrul al camerei. Capacitatea de a identifica detalii in astfel de conditii de lumina este foarte importanta in aplicatiile destinate securitatii. Camera are incorporata tehnologia WDR si este recomandata in special pentru zone de tipul: intrarea intr-o cladire, zona de langa fereastra, in mijloacele de transport sau alte spatii similare.

DNR sau digital noise reduction este o caracteristica importanta pentru camera, intrucat nu doar imbunatateste calitatea imaginii atunci cand aceasta functioneaza in conditii de lumina scazuta, dar are si rolul de a reduce dimensiunea fisierelor video captate, ceea ce conduce la o diminuare a spatiului stocat, reducand in acelasi timp latimea de banda necesara fluxului video. Totodata DNR ajuta si la scaderea numarului de alarme false cand este activata functia de detectie la miscare.

Tehnologie multistandard

Camera include un joystick OSD cu ajutorul caruia veti putea schimba tipul de tehnologie pe care doriti sa il utilizeze camera. Printr-o simpla apasare de buton veti putea transforma camera intr-una potrivita sistemului de supraveghere pe care il aveti. In functie de sistemul de supraveghere pe care il detineti deja puteti selecta semnalul video dorit, intre analog, AHD, CVI sau TVI.

 

Vezi cel mai mic pret

Summary
Review Date
Reviewed Item
CAMERA SUPRAVEGHERE EYECAM EC‐AHDCVI4075 FULL HD
Author Rating
51star1star1star1star1star
Share this Post: