CAMERA SUPRAVEGHERE EYECAM EC-AHD7005 FULL HD

By eyecam|27 august 2018|Camere supraveghere, Camere supraveghere HD Eyecam|

CAMERA SUPRAVEGHERE EYECAM EC-AHD7005 FULL HD

Nu ezitati sa acordati atentie modelului EC-AHD7005, o camera supraveghere exterior care beneficiaza de tehnologie multistandard. O consideram o camera 4 in 1 pentru ca aceasta cuprinde tehnologie analog, AHD, CVI si TVI sub aceeasi carcasa. Prin intermediul meniului OSD, puteti comuta intre aceste tehnologii. Camera de supraveghere este produsa de Eyecam si beneficiaza de un senzor de imagine produs de Sony cu o dimensiune de 1/2.9 inch 2.1MP CMOS. Inregistrarile se efectueaza la rezolutie full HD 1080P utilizand 25 de cadre pe secunda. Mai precizam ca inglobeaza o lentila varifocala de 2.8-12mm si un filtru IR-cut cu comutare automata.

Camera supraveghere Eyecam EC-AHD7005 full HF are in componenta sase leduri cu infrarosu pentru vizibilitate nocturna clara pe distante nu mai mari de 40 de metri. Ofera monitorizare in timp real pe distante de pana la 300M si permite control OSD pe cablu coaxial UTC. Foarte important de mentionat este ca acest echipament are protectie impotriva descarcarilor electrice si o carcasa rezistenta la intemperii.

 

Caracteristici generale camera supraveghere Eyecam EC-AHD7005 Full HD:

 • Camera multistandard 4-in-1 – suporta urmatoarele tehnologii: Analog, AHD, CVI si TVI
 • Rezolutie full HD 1080P
 • Incorporat senzor Sony
 • Lentila varifocala: 2.8-12mm
 • Incorporate 6 leduri Array cu o distanta de iluminare de pana la 40M
 • Iluminare ultra scazuta: 0.01Lux
 • Monitorizare in timp real pe distante de pana la 300M
 • Control OSD pe cablu coaxial (UTC)
 • Include functii importante precum: Zi/Noapte (ICR), AWB, AGC, BLC, 2D/3D DNR, D-WDR, Slow-Shutter, Sens up, Defog, Detectie la miscare, Privacy mask
 • Protectie impotriva descarcarilor electrice
 • Carcasa rezistenta la intemperii

 

Specificatii tehnice:

Senzor imagine: 1/2.9″ 2.1MP Sony CMOS

Chipset: IMX323+NVP2441H

Pixeli efectivi:    1985 (H) × 1105 (V)

Rezolutie: 1080P@25/30fps

Electronic Shutter: AUTO, 1/25 – 1/50,000s

Iluminare minima:           0.01Lux@F1.2 (AGC ON), 0Lux IR on

Sistem video: PAL/NTSC

Iesire video: 1 iesire BNC ajustabila pentru HDCVI, HDTVI, AHD sau CVBS

Comutare semnal video: joystick OSD

Zi / Noapte: Auto / Color / B/W / EXT

WDR: Digital WDR

White Balance: AWB / ATW / Interior / Exterior / Manual

AGC/BLC: Da

DNR: 2D / 3D NR

Meniu OSD: Da, pentru control prin cablu coaxial (UTC)

Functii aditionale: Sens-up, Defog, Detectie la miscare, Privacy Mask

Leduri: 6 leduri Array

Distanta de iluminare: 30-40M

Lentila varifocala: 2.8-12mm

Alimentare: 12 VDC ± 10% (alimentatorul nu este inclus)

Consum: < 8 W

CAMERA SUPRAVEGHERE EYECAM EC-AHD7005 FULL HD are incorporate leduri IR pentru o buna functionare atat ziua, cat si noaptea. Indiferent ca veti instala camera in interior sau la exterior, veti beneficia de imagini clare surprinse indiferent de conditiile de lumina, capacitatea camerei de vizibilitate pe timpul noptii fiind de circa 40M.

Filtrul IR-Cut

Este un filtru color care blocheaza infrarosu, iar utilitatea sa este regasita in numeroase situatii. Pentru a obtine culori reale de la o camera color in conditii de lumina intense este necesar un filtru IR-Cut. Spectrul color sesizat de ochiul uman este destul de limitat, comparativ cu spectrul sesizat de o camera si acest lucru este cel mai usor de observant in regiunea de intrarosu a spectrului, unde diferenta de sensibilitate este semnificativa. Este important de retinut acest aspect, intrucat majoritatea surselor de lumina, inclusive soarele, emit radiatii infrarosii. O camera color pe timp de zi, fara un filtru IR-Cut va identifica un numar crescut de infrarosii care vor reda niste culori distorsionate. In conditii de noapte filtrul se va retracta pentru a permite luminii nenaturale (precum ledurilor infrarosii) sa patrunda in senzorul de imagine pentru a imbunatatii calitatea imaginii.

3D NR sau digital noise reduction este o caracteristica importanta pentru CAMERA SUPRAVEGHERE EYECAM EC-AHD7005 FULL HD, intrucat nu doar imbunatateste calitatea imaginii atunci cand aceasta functioneaza in conditii de lumina scazuta, dar are si rolul de a reduce dimensiunea fisierelor video captate, ceea ce conduce la o diminuare a spatiului stocat, reducand in acelasi timp latimea de banda necesara fluxului video. Totodata functia 3D NR ajuta si la scaderea numarului de alarme false cand este activata functia de detectie la miscare.

 

Vezi cel mai mic pret

Summary
Review Date
Reviewed Item
CAMERA SUPRAVEGHERE EYECAM EC-AHD7005 FULL HD
Author Rating
51star1star1star1star1star
Share this Post: