CAMERA SUPRAVEGHERE EYECAM EC-AHD4122 4MP

By eyecam|27 august 2018|Camere supraveghere, Camere supraveghere HD Eyecam|

CAMERA SUPRAVEGHERE EYECAM EC-AHD4122 4MP

 

Noul model de camera de supraveghere, EC-AHD4122, este produs de Eyecam si aduce numeroase beneficii utilizatorilor sai. Camera supraveghere Eyecam EC-AHD4122 4MP este echipata cu senzor Omnivision OV4689 cu scanare progresiva de 4MP, asigurand o rezolutie full HD de 1080P. Senzorul Omnivision se adreseaza cererii tot mai mari pentru o calitate video digitala la rezolutie inalta, solutii necesare in sisteme de inregistrare sau video conferinte. Inregistrarile la inalta rezolutie 2560 x 1440 se realizeaza cu 30 de cadre pe secunda.

Cele doua leduri incorporate camerei supraveghere Eyecam EC-AHD4122 4MP ajuta la iluminarea pe o distanta de pana la 30 de metri in conditii de iluminat scazuta sau inexistent. Lentila fixa de 3.6 mm va ofera un unghi de deschidere suficient de larg pentru o monitorizare accentuata in imediata apropiere a camerei. Camera supraveghere Eyecam EC-AHD4122 4MP dispune de un filtru Ir-cut cu comutare automata, include OSD si suporta UTC. Instalarea camerei supraveghere ieftine se realizeaza foarte repede si si odata ce a fost montata, camera IP supravegheaza zi si noapte orice spatiu.

 

Caracteristici tehnice camera supraveghere Eyecam EC-AHD4122 4MP

Camera

Iesire video: AHD

Senzor Imagine: Omnivision OV4689

DSP: NVP2475H

Rezolutie imagine: 4MP

Rezolutie: 2560 x 1440

Shutter electronic: 1/25s~1/50,000s, 1/30s~1/60,000s

S/N Ratio: ≥50dB

Modalitate scanare: Scanare progresiva

Lentila

Lentila: 3.6mm

Control focus: Fix

Tip lentila: Fix

Pixeli: 5MP

Vizibilitate noaptea

Leduri infra-rosu: 42µ x 2PCS

Distanta de iluminare: 30M

Stare IR: Sub 10 Lux prin CDS

Pornire leduri: Control automat CDS

General

Zi / Noapte: Automat (cu filtru IR-Cut) / Color / Alb Negru

Gain control: Automat

Reducere zgomot: DNR

DWDR:Da

OSD: Include

UTC: Suporta

Filtru IR-Cut: Da

Alimentare: DC12V±10%, 700mA (alimentatorul nu este inclus)

Greutate: 0.7kg

Camera are incorporate leduri IR pentru o buna functionare atat ziua, cat si noaptea. Indiferent ca veti instala camera in interior sau la exterior, veti beneficia de imagini clare surprinse indiferent de conditiile de lumina, capacitatea camerei de vizibilitate pe timpul noptii fiind de circa 30M.

camera supraveghere Eyecam EC-AHD4122 4MP

Filtrul IR-Cut este un filtru color care blocheaza infrarosu, iar utilitatea sa este regasita in numeroase situatii. Pentru a obtine culori reale de la o camera color in conditii de lumina intense este necesar un filtru IR-Cut. Spectrul color sesizat de ochiul uman este destul de limitat, comparativ cu spectrul sesizat de o camera si acest lucru este cel mai usor de observant in regiunea de intrarosu a spectrului, unde diferenta de sensibilitate este semnificativa. Este important de retinut acest aspect, intrucat majoritatea surselor de lumina, inclusive soarele, emit radiatii infrarosii. O camera color pe timp de zi, fara un filtru IR-Cut va identifica un numar crescut de infrarosii care vor reda niste culori distorsionate. In conditii de noapte filtrul se va retracta pentru a permite luminii nenaturale (precum ledurilor infrarosii) sa patrunda in senzorul de imagine pentru a imbunatatii calitatea imaginii.

 

 

Vezi cel mai mic pret

Summary
Review Date
Reviewed Item
CAMERA SUPRAVEGHERE EYECAM EC-AHD4122 4MP
Author Rating
51star1star1star1star1star
Share this Post: