DVR EYECAM EC-XVR4110 8 CANALE PENTABRID

By eyecam|9 august 2018|DVR Eyecam, XVR Eyecam|

DVR EYECAM EC-XVR4110 8 CANALE PENTABRID

Daca cercetati de ceva vreme piata pentru a va actualiza sistemul de supraveghere existent sau doriti sa creati unul nou, propriu, atunci acest DVR Eyecam EC-XVR4110 este cu siguranta o alegere buna pentru un sistem de supraveghere cu 8 camere. XVR reprezinta cea mai recenta tehnologie de inalta definitie, din sfera securitatii.

Acest XVR este compatibil cu toate camerele de tip analog, HDCVI, TVI, CVI, AHD si IP. Acest DVR 8 canale cu functie de XVR este cu un pas inaintea unitatilor tribrid din punct de vedere al capacitatii. Acesta suporta mai multe tipuri de semnale video, continuand sa sustina si camerele traditionale standard.

Acest aparat DVR Eyecam EC-XVR4110 8 camere are un procesor de mare viteza cu sistem de operare Linux incorporat. Va aduce la cunostinta ca vine cu aceeasi interfata de utilizator ca alte DVR-uri. Mai specificam ca foloseste standardul de compresie H.264 pentru inregistrari de o calitate excelenta, pastrand in acelasi timp spatiul pe hard disk.  Suporta rezolutie 1080N si 720P pentru camere HD AHD, CVI si TVI, 960H/D1 pentru camere analog si pana la 5MP pentru camere IP.

Caracteristici DVR Eyecam EC-XVR4110

Acest DVR Eyecam EC-XVR4110 de 8 camere ofera printre altele controlul camerelor PTZ sau Pan Tilt Zoom. Atunci cand folositi camere de supraveghere HDCVI PTZ conectarea este foarte usoara. Pur si simplu furnizati energie camerei folosind sursa de alimentare si rulati un cablu coaxial de la camera la DVR. Cablul coaxial va trimite comenzi video si date de la DVR catre camera, prin plug & play.

Modelul acesta de XVR vine la pachet permite inregistrare la detectia miscarii. O puteti folosi pentru a conserva spatiul pe hard disk. Tot ce trebuie sa faceti este sa setati inregistrare numai atunci cand miscarea este detectata de software-ul inteligent al acestui DVR 8 canale.

DVR-ul Eyecam EC-XVR4110 permite operatiuni simultane precum vizualizare, inregistrare, playback pe toate cele opt canale si operare retea. Suporta IP static, IP dinamic, DDNS, P2P, suporta IE si CMS. Nu pierdeti din vedere faptul ca suporta o unitate hard disk SATA de maximum 8 T. Foarte important, stergerea inregistrarilor vechi se face dupa un anumit numar de zile sau la rescrierea automata la umplerea hard disk-ului.

Modelul de DVR Eyecam EC-XVR4110 cu functie de XVR aduce flexibilitate sistemelor de supraveghere video. Puteti utiliza camerele analogice existente, extinzand in acelasi timp sistemul dumneavostra cu camere care beneficiaza de tehnologia IP. DVR-ul produs de Eyecam dispune de avantaje precum instalare usoara si ofera solutii rentabile.

 

Vezi cel mai mic pret

Summary
Review Date
Reviewed Item
DVR EYECAM EC-XVR4110 8 CANALE PENTABRID
Author Rating
51star1star1star1star1star
Share this Post: