DVR EYECAM EC-XVR4109 4 CANALE XVR FULL HD

By eyecam|8 august 2018|DVR Eyecam, XVR Eyecam|

DVR EYECAM EC-XVR4109 4 CANALE XVR FULL HD

 

Achizitionarea unei unitati de inregistrare DVR reprezinta o alegere pe care trebuie sa o faceti inainte de a configura un sistem de supraveghere video. Si conteaza foarte mult, deoarece decide costul, instalarea, calitatea inregistrarilor si multe altele. DVR-ul este responsabil pentru inregistrarea si stocarea video. Acesta inregistreaza imagini necomprimate, utilizand cabluri coaxiale si conectori. In acelasi timp comprima semnalul digital inainte de a trimite informatia video si audio. Pentru cei care nu stiu, un DVR functioneaza cu camere analogice.

Acest DVR Eyecam EC-XVR4109 are 4 intrari si iesiri video si audio. Mai exact, dispune de 4 intrari BNC si o iesire VGA si una HD 1080P. Mai dispune de 4 intrari RCA si o iesire RCA. Foloseste standardul de compresie H.264, foarte bun la codarea imaginii statice si este mult mai avansata decat vechile JPG. Tehnicile utilizate in standardul H.264 dubleaza eficienta compresiei. Adica, puteti obtine aceeași calitate la jumatate din dimensiune. Avand in vedere acestea, acest DVR 4 canale surprinde imagini foarte bune si in acelasi timp, se economisteste spatiu de stocare.

Caracteristici DVR Eyecam EC-XVR4109

Tehnologia HD (AHD/CVI/TVI) a DVR-ului permite inregistrari la o rezolutie buna de 1080N / 720P, cu 1‐25 cadre pe secunda adjustabile. Cea analog inregistreaza cla o rezolutie de 960H/D1 cu 1‐25 cadre pe secunda adjustabile si cea IPC cu 1080P/960P/720P/etc. Mai specificam faptul ca acest DVR EYECAM EC-XVR4109  suporta playback pe toate cele patru canale. Mai mult decat atat, orice utilizator poate efectua operatiuni simultane precum vizualizare, inregistrare, playback si operare retea. Acest DVR va ofera flexibilitatea de a extinde camerele suplimentare, are IP static, IP dinamic, DDNS, P2P. In plus, suporta IE si CMS.

Modelul de DVR Eyecam EC-XVR4109 cu functie de XVR permite control PTZ, include porturi USB 2.0 si unul RJ-45. Face back-up prin intermediul USB-ului 2.0 sau pe retea. Un aspect foarte important este faptul ca permite vizualizare de pe telefonul mobil iPhone si Android. Instalat acasa sau la birou, de oriunde aveti o conexiune la internet puteti verifica ce se intmpla in perimetrul monitorizat.

Mai mult decat atat, acest dvr 4 canale include interfata pentru un hard disk SATA nu mai mare de 6. Astfel puteti salva toate evenimentele importante si le aveti la dispozitie ori de cate ori este nevoie. Dupa conectarea unui monitor, acest DVR Eyecam EC-XVR4109 poate fi usor accesat, manipulat si se configureaza imediat. Costurile de intretinerea al acestei unitati de inregistrare este unul foarte mic si va fi rezistent foarte mult timp. Astfel va oferi protectie sporita oricarei locuinte.

 

Vezi cel mai mic pret

Summary
Review Date
Reviewed Item
DVR EYECAM EC-XVR4109 4 CANALE XVR FULL HD
Author Rating
51star1star1star1star1star
Share this Post: