CAMERA SUPRAVEGHERE EYECAM EC-AHDCVI4115

By eyecam|7 august 2018|Camere supraveghere, Camere supraveghere HD Eyecam|

CAMERA SUPRAVEGHERE EYECAM EC-AHDCVI4115

 

La ora actuala tehnologia de dezvoltata pe zi ce trece. Ritmul alert in care s-a dezvoltat si continua sa se dezvolte industria tehnologica din prezent aduce beneficii notabile pentru toate persoanele. Segmentul care vizeaza protectia bunurilor si a obiectivelor importante a cunoscut o dezvoltare deosebita. Astfel, camere de supraveghere disponibile pe piata se intrec in functii care mai de care mai performante.

Persoanele care au nevoie de a securizarea locatiilor diverse isi indreapta atentia catre solutii performante, de incredere. In plus, trebuie sa fie de calitate, sa aibe o durata de viata lunga, dar si un pret cat mai mic. Astfel de echipamente inteligente cu pret mic, chiar exista. Va recomandam sa va indreptati atentia catre producatorul Eyecam. Acesta furnizeaza cele mai bune solutii care multumesc toti utilizatorii. Cand vorbim despre protejarea spatiului exterior, modelul de camara de tip bullet, EC-AHDCVI4115 reprezinta alegerea ideala.

Mica si inteligenta, camera supraveghere EYECAM EC-AHDCVI4115 protejeaza orice spatiu. O numim o camera exterior 4 in 1 pentru ca beneficiaza de tehnologie multipla Analog, AHD, CVI si TVI. Cu ajutorul joystick-ului OSD veti putea schimba tipul de tehnologie pe care doriti sa il utilizeze camera. Trebuie doar sa apasati un buton si veti putea transforma camera intr-una potrivita sistemului de supraveghere pe care il detineti. Astfel puteti selecta semnalul video dorit, intre analog, AHD, CVI sau TVI..

Caracteristici camera supraveghere EYECAM EC-AHDCVI4115

Camera supraveghere exterior Eyecam EC-AHDCVI4115 cuprinde un senzor de imagine Sony IMX323 de calitate exceptionala. Inregistreaza la o rezolutie de 1080P cu 30 de cadre pe secunda, oferind detalii exeptionale. Mai beneficiaza de lentila varifocala de 2.8 – 12 mm care permite control foscus manual. In plus, are incorporate 4 leduri infrarosu de 42µ care ofera imagini bune noaptea, pe o distanta de iluminare nu mai mult de 40 de metri. Pornirea leduriilor se realizeaza prin control automat CDS.

Mai specificam ca acest echipament de exterior, camera supraveghere exterior EYECAM EC-AHDCVI4115, aduce si alte avantaje. Beneficiazza de gain control automat si DDN3 pentru reducerea zgomotului. Mai mentionam functia DWDR, meniul OSD, faptul ca suporta UTC si nelipsitul filtru IR-Cut.

Pretul camerei supraveghere EYECAM EC-AHDCVI4115 nu este deloc unul piperat. Avantajul camerei este dat de faptul ca isi focalizeaza imaginea autonom. Astfel, intr-un mod inteligent, direct in punctul in care a simtit miscarea poate identifica cu usurinta tentativele unui infractor.  Printre cele mai importante elemente ale camerei de supraveghere de exterior Eyecam se numara si rezistenta acesteia la intemperii si temperaturi extreme.

 

Vezi cel mai mic pret

Summary
Review Date
Reviewed Item
CAMERA SUPRAVEGHERE EYECAM EC-AHDCVI4115
Author Rating
51star1star1star1star1star
Share this Post: