CAMERA SUPRAVEGHERE EYECAM EC-AHDCVI4106 720P

By eyecam|23 august 2018|Camere supraveghere, Camere supraveghere HD Eyecam|

CAMERA SUPRAVEGHERE EYECAM EC-AHDCVI4106 720P

Alegeti marca Eyecam intotdeauna in detrimentul altor producatori daca doriti sa va securizati casa sau spatiul de birou. Intotdeauna veti gasi echipamente eficiente si fiabile cu durata de viata lunga care vor asigura un grad sporit de securitate. Va recomandam sa va indreptati atentia catre modelul EC-AHDCVI4106, o camera analog de tip bullet.

Camera supraveghere Eyecam EC-AHDCVI4106 720P inglobeaza un senzor de imagine Omnivision 1MP cu o dimensiune de 1/4 inch. Realizeaza inregistrari la rezolutie buna 720P / 960H si alaturi de lentila fixa de 3.6 mm ofera imagini foarte clare si de calitate. Mai specificam ca aceasta camera supraveghere ieftina cuprinde 18 leduri IR care ofera vizibilitate buna noaptea pe o distanta de maximum 20 metri. Mai are in componenta un filtru IR-cut cu comutare automata si dispune de functii importante precum DWDR, DNR, UTC, OSD. Carcasa acestei camere supraveghere Eyecam EC-AHDCVI4106 720P este metaliza, rezistenta, cu protectie la apa IP66. Mai specificam ca aceasta camera de supraveghere exterior are un design reglabil in 3 axe.

 

Caracteristici camera supraveghere Eyecam EC-AHDCVI4106 720P:

Tip senzor + ISP: OV9732+HTC960E

Senzor: Omnivision 1MP 1/4″ Senzor Omnivision

Rezolutie: 720P / 960H

Filtru IR-CUT: Da

Functii: DWDR, DNR, UTC, OSD

Include OSD cu ajutorul caruia se pot comuta tehnologiile implementate in camera (4-in-1: Analog, AHD, TVI, CVI)

Carcasa: rezistenta la intemperii

Incorporate 18 leduri IR

Iluminare pe timp de noapte: aprox. 20M

Lentila: 3.6mm / F2.0

Protectie la apa: IP66

Design reglabil in 3 axe

Greutate: 0.7 kg

Alimentatorul nu este inclus.

 

AGC sau Auto Gain Control este un circuit incorporat in camera ce favorizeaza o imagine de inalta rezolutie in conditii de lumina scazuta.

AES sau Auto Electronic Shutter este functie inglobata in noul model de camera Eyecam. Consta intr-o diafragma electronica ce atinge viteza de 1/100.000s.

Tehnologie multistandard 

Camera supraveghere Eyecam EC-AHDCVI4106 720P include un joystick OSD cu ajutorul caruia veti putea schimba tipul de tehnologie pe care doriti sa il utilizeze camera. Printr-o simpla apasare de buton veti putea transforma camera intr-una potrivita sistemului de supraveghere pe care il aveti. In functie de sistemul de supraveghere pe care il detineti deja puteti selecta semnalul video dorit, intre analog, AHD, CVI sau TVI.

Pentru tehnologie analogica apasati spre stanga timp de 5 secunde, pentru tehnologie TVI apasati spre dreapta timp de 5 secunde, pentru AHD apasati in sus timp de 5 secunde, iar pentru CVI apasati in jos timp de 5 secunde.

Camera are incorporate leduri IR pentru o buna functionare atat ziua, cat si noaptea. Indiferent ca veti instala camera in interior sau la exterior, veti beneficia de imagini clare surprinse indiferent de conditiile de lumina. Camera are capacitate de vizibilitate pe timpul noptii de circa 20M.

 

Filtrul IR-Cut

Este un filtru color care blocheaza infrarosu, iar utilitatea sa este regasita in numeroase situatii. Pentru a obtine culori reale de la o camera color in conditii de lumina intense este necesar un filtru IR-Cut. Spectrul color sesizat de ochiul uman este destul de limitat, comparativ cu spectrul sesizat de o camera. Acest lucru este cel mai usor de observant in regiunea de intrarosu a spectrului, unde diferenta de sensibilitate este semnificativa. Este important de retinut acest aspect, intrucat majoritatea surselor de lumina, inclusive soarele, emit radiatii infrarosii. O camera color pe timp de zi, fara un filtru IR-Cut va identifica un numar crescut de infrarosii care vor reda niste culori distorsionate. In conditii de noapte filtrul se va retracta pentru a permite luminii nenaturale (precum ledurilor infrarosii) sa patrunda in senzorul de imagine pentru a imbunatatii calitatea imaginii.

D-WDR

Digital Wide Dynamic Range este o tehnologie ce imbunatateste calitatea imaginii oferita de camera in conditii de lumina contrastanta – unde exista atat zone illuminate puternic, cat si zone intunecate, in acelasi cadrul al camerei. Capacitatea de a identifica detalii in astfel de conditii de lumina este foarte importanta in aplicatiile destinate securitatii. Camera are incorporata tehnologia WDR si este recomandata in special pentru zone de tipul: intrarea intr-o cladire, zona de langa fereastra, in mijloacele de transport sau alte spatii similare.

DNR sau digital noise reduction este o caracteristica importanta pentru camera, intrucat nu doar imbunatateste calitatea imaginii atunci cand aceasta functioneaza in conditii de lumina scazuta, dar are si rolul de a reduce dimensiunea fisierelor video captate, ceea ce conduce la o diminuare a spatiului stocat, reducand in acelasi timp latimea de banda necesara fluxului video. Totodata DNR ajuta si la scaderea numarului de alarme false cand este activata functia de detectie la miscare.

 

Vezi cel mai mic pret

Summary
Review Date
Reviewed Item
CAMERA SUPRAVEGHERE EYECAM EC-AHDCVI4106 720P
Author Rating
51star1star1star1star1star
Share this Post: