CAMERA SUPRAVEGHERE EYECAM EC-AHDCVI4090 FULL HD

By eyecam|27 august 2018|Camere supraveghere, Camere supraveghere HD Eyecam|

CAMERA SUPRAVEGHERE EYECAM EC-AHDCVI4090 FULL HD

Noul model de camera supraveghere Eyecam EC-AHDCVI4090 full HD inglobeaza tehnologia multistandard ce permite utilizarea semnalului video diferit in functie de sistemul de supraveghere pe care il detineti deja. Camera supraveghere Eyecam EC-AHDCVI4090 full HD este echipata cu senzor de imagine cu scanare progresiva OV2710 de 2.1MP, asigurand o rezolutie full HD de 1080P folosind 30 de cadre pe secunda.

Totodata, aceste camere supraveghere exterior pot reda si semnal analog pentru sistemele clasice. Cele 18 leduri incorporate ajuta la iluminarea pe o distanta de pana la 20 de metri in conditii de lumina scazuta. Lentila de 3.6 mm are control focus fix si va ofera un unghi de deschidere suficient de larg pentru o monitorizare atenta in imediata apropiere a camerei. Fiind o camera supraveghere exterior, are o carcasa robusta, rezistenta la intemperii, IP66 si la conditii meteo nefavorabile. Camera include un suport de prindere si se instaleaza extrem de usor.

 

Caracteristici camera supraveghere Eyecam EC-AHDCVI4090 FULL HD

Camera

Senzor imagine: OV2710

DSP: HTC1080

Rezolutie: 1080P / 960H

Pixeli efectivi: 2.1MP cu o rezolutie 1920 x 1080

Electronic shutter: 1/25s~1/50,000s , 1/30s~1/60,000s

S/N/ Ratio: ≥50dB

Sistem scanare: Progresiva

Lentila

Fixa: 3.6 mm

Control focus: Fix

Vizibilitate noaptea

Leduri IR: 18 leduri IR

Distanta de iluminare: 20M

Stare IR: Sub 10 Lux prin CDS

Caracteristici camera

Zi / Noapte: Auto (prin filtru IR-cut) / Color / Alb-negru

White balance: Auto / Manual

Gain control: Auto

Noise reduction (reducere zgomot): DNR (Digital Noise Reduction)

DWDR: Da

OSD: Da, cu ajutorul caruia se pot comuta tehnologiile implementate in camera (4-in-1: Analog, AHD, TVI, CVI)

UTC: Da

Carcasa: rezistenta la intemperii, IP66

Suport: inclus

Filtru IR-CUT: Da

Alimentare: DC12V±10%, 500mA (alimentatorul nu este inclus)

Greutate: 0.7 kg

 

AGC sau Auto Gain Control

Este un circuit incorporat in camerei supraveghere Eyecam EC-AHDCVI4090 full HD ce favorizeaza o imagine de inalta rezolutie in conditii de lumina scazuta.

AES sau Auto Electronic Shutter este functie inglobata in noul model de camera Eyecam. Consta intr-o diafragma electronica ce atinge viteza de 1/100.000s.

Tehnologie multistandard – Camera include un joystick OSD cu ajutorul caruia veti putea schimba tipul de tehnologie pe care doriti sa il utilizeze camera. Printr-o simpla apasare de buton veti putea transforma camera intr-una potrivita sistemului de supraveghere pe care il aveti. In functie de sistemul de supraveghere pe care il detineti deja puteti selecta semnalul video dorit, intre analog, AHD, CVI sau TVI.

Pentru tehnologie analogica apasati spre stanga timp de 5 secunde, pentru tehnologie TVI apasati spre dreapta timp de 5 secunde, pentru AHD apasati in sus timp de 5 secunde, iar pentru CVI apasati in jos timp de 5 secunde.

Camera are incorporate leduri IR pentru o buna functionare atat ziua, cat si noaptea. Indiferent ca veti instala camera in interior sau la exterior, veti beneficia de imagini clare surprinse indiferent de conditiile de lumina, capacitatea camerei de vizibilitate pe timpul noptii fiind de circa 20M.

 

Filtrul IR-Cut

Este un filtru color care blocheaza infrarosu, iar utilitatea sa este regasita in numeroase situatii. Pentru a obtine culori reale de la o camera color in conditii de lumina intense este necesar un filtru IR-Cut. Spectrul color sesizat de ochiul uman este destul de limitat, comparativ cu spectrul sesizat de o camera si acest lucru este cel mai usor de observant in regiunea de intrarosu a spectrului, unde diferenta de sensibilitate este semnificativa. Este important de retinut acest aspect, intrucat majoritatea surselor de lumina, inclusive soarele, emit radiatii infrarosii. O camera color pe timp de zi, fara un filtru IR-Cut va identifica un numar crescut de infrarosii care vor reda niste culori distorsionate. In conditii de noapte filtrul se va retracta pentru a permite luminii nenaturale (precum ledurilor infrarosii) sa patrunda in senzorul de imagine pentru a imbunatatii calitatea imaginii.

 

D-WDR sau Digital Wide Dynamic Range este o tehnologie ce imbunatateste calitatea imaginii oferita de camera in conditii de lumina contrastanta – unde exista atat zone illuminate puternic, cat si zone intunecate, in acelasi cadrul al camerei. Capacitatea de a identifica detalii in astfel de conditii de lumina este foarte importanta in aplicatiile destinate securitatii. Camera are incorporata tehnologia WDR si este recomandata in special pentru zone de tipul: intrarea intr-o cladire, zona de langa fereastra, in mijloacele de transport sau alte spatii similare.

 

DNR sau digital noise reduction este o caracteristica importanta pentru camera, intrucat nu doar imbunatateste calitatea imaginii atunci cand aceasta functioneaza in conditii de lumina scazuta, dar are si rolul de a reduce dimensiunea fisierelor video captate, ceea ce conduce la o diminuare a spatiului stocat, reducand in acelasi timp latimea de banda necesara fluxului video. Totodata DNR ajuta si la scaderea numarului de alarme false cand este activata functia de detectie la miscare.

 

Vezi cel mai mic pret

Summary
Review Date
Reviewed Item
CAMERA SUPRAVEGHERE EYECAM EC-AHDCVI4090 FULL HD
Author Rating
51star1star1star1star1star
Share this Post: