CAMERA SUPRAVEGHERE EYECAM EC‐AHDCVI4102 FULL HD

By eyecam|27 august 2018|Camere supraveghere, Camere supraveghere HD Eyecam|

CAMERA SUPRAVEGHERE EYECAM EC‐AHDCVI4102 FULL HD

 

Modelul EC‐AHDCVI4102 este o camera de supraveghere produsa de Eyecam ce beneficiaza de tehnologia multistandard. Aceasta ce permite utilizarea semnalului video diferit in functie de sistemul de supraveghere pe care il detineti deja. Camera supraveghere Eyecam EC‐AHDCVI4102 inglobeaza un senzor de imagine performant Omnivision de 2.1MP, asigurand o rezolutie full HD de 1080P. Ledurile incorporate, 4 la numar, ajuta la iluminarea pe o distanta de pana la 60 de metri in conditii de lumina scazuta sau inexistenta.

In plus, lentila varifocala de la 2.8 la 12mm, cu control focus manual dispune de o flexibilitate ridicata in ceea ce priveste unghiul de deschidere al camerei. Astfel daca veti avea nevoie de o deschidere mare, pentru o monitorizare accentuata in imediata apropiere a camerei supraveghere Eyecam EC‐AHDCVI4102 este suficient sa reglati lentila pana la valoarea de 2.8mm, fapt ce va asigura un unghi de aproximativ 95 de grade, in timp ce o lentila de 12mm va permite focusarea in adancime. Foarte rezistenta, camera are protectie IP66, ceea ce duce la o durata de viata indelungata.

 

Specificatii tehnice camera supraveghere Eyecam EC‐AHDCVI4102:

–          Senzor Omnivision 1/2.7” 2.1MP, rezolutie 1080P / 960H

–          Filtru IR-cut, Iluminare scazuta, DWDR, DNR, UTC, OSD

–          Incorporate 4 leduri de mare putere cu o distanta de iluminare de pana la 60M

–          Lentila varifocala 2.8 – 12mm

–          Rezistenta la apa: IP66

–          Suport reglabil in 3 axe, pentru o instalare flexibila

–          Greutate: 1.4 kg

 

Filtrul IR-Cut este un filtru color care blocheaza infrarosu, iar utilitatea sa este regasita in numeroase situatii. Pentru a obtine culori reale de la o camera color in conditii de lumina intense este necesar un filtru IR-Cut. Spectrul color sesizat de ochiul uman este destul de limitat, comparativ cu spectrul sesizat de o camera. Acest lucru este cel mai usor de observant in regiunea de intrarosu a spectrului, unde diferenta de sensibilitate este semnificativa. Este important de retinut acest aspect, intrucat majoritatea surselor de lumina, inclusive soarele, emit radiatii infrarosii. O camera color pe timp de zi, fara un filtru IR-Cut va identifica un numar crescut de infrarosii. Acestea vor reda niste culori distorsionate. In conditii de noapte filtrul se va retracta pentru a permite luminii nenaturale (precum ledurilor infrarosii) sa patrunda in senzorul de imagine pentru a imbunatatii calitatea imaginii.

 

CAMERA SUPRAVEGHERE EYECAM EC‐AHDCVI4102 

Beneficiaza de iluminare scazuta, fapt ce ii permite sa capteze imagini clare in conditii de lumina redusa ca intensitate.

 

DWDR sau Digital Wide Dynamic Range este o tehnologie ce imbunatateste calitatea imaginii oferita de camera in conditii de lumina contrastanta – unde exista atat zone illuminate puternic, cat si zone intunecate, in acelasi cadrul al camerei. Capacitatea de a identifica detalii in astfel de conditii de lumina este foarte importanta in aplicatiile destinate securitatii. Camera are incorporata tehnologia WDR si este recomandata in special pentru zone de tipul: intrarea intr-o cladire, zona de langa fereastra, in mijloacele de transport sau alte spatii similare.

 

 

DNR sau digital noise reduction este o caracteristica importanta pentru camera. Nu doar imbunatateste calitatea imaginii atunci cand aceasta functioneaza in conditii de lumina scazuta, dar are si rolul de a reduce dimensiunea fisierelor video captate. Acest fapt conduce la o diminuare a spatiului stocat, reducand in acelasi timp latimea de banda necesara fluxului video. Totodata DNR ajuta si la scaderea numarului de alarme false cand este activata functia de detectie la miscare.

 

Tehnologie multistandard – CAMERA SUPRAVEGHERE EYECAM EC‐AHDCVI4102 include un joystick OSD. Cu ajutorul acestuia veti putea schimba tipul de tehnologie pe care doriti sa il utilizeze camera. Printr-o simpla apasare de buton veti putea transforma camera intr-una potrivita sistemului de supraveghere pe care il aveti. In functie de sistemul de supraveghere pe care il detineti deja puteti selecta semnalul video dorit, intre analog, AHD, CVI sau TVI.

 

Vezi cel mai mic pret

Summary
Review Date
Reviewed Item
CAMERA SUPRAVEGHERE EYECAM EC‐AHDCVI4102 FULL HD
Author Rating
51star1star1star1star1star
Share this Post: