CAMERA SUPRAVEGHERE EYECAM EC‐AHDCVI4082 FULL HD

By eyecam|27 august 2018|Camere supraveghere, Camere supraveghere HD Eyecam|

CAMERA SUPRAVEGHERE EYECAM EC‐AHDCVI4082 FULL HD

Nu ezitati sa acordati cea mai mare incredere brandului Eyecam. Punand la dispozitia tuturor o gama variata de produse de calitate si avand preturi accesibile, merita atentia noastra. Nu numai la exterior trebuie sa fim protejati. In aceeasi masura interiorul are nevoie de un grad de securitate sporit. De aceea sunt necesare camere supraveghere de tip dome. Avand mici dimensiuni si cantarind foarte putin, se instaleaza repede si, odata montate, vor oferi sentimentul de liniste. 

Modelul EC‐AHDCVI4082 este o camera de supraveghere ce cuprinde un senzor de imagine cu scanare prograsiva Omnivision cu o dimensiune de 1/2.7 inch 2.1MP. Camera supraveghere Eyecam EC‐AHDCVI4082 reda flux video la inalta rezolutie 1080P / 960H utilizand 30 de cadre pe secunda. Va mai aducem la cunostinta faptul ca are 36 de leduri cu infrarosu pentru vizibilitate nocturna buna pe o distanta de iluminare de pana la 30 de metri. De asemenea camerele supraveghere Eyecam EC‐AHDCVI4082 au integrata o lentila varifocala de 2.8-12 mm si un filtru IR-cut cu comutare automata intre zi si noapte.

 

Specificatii tehnice camera supraveghere Eyecam EC‐AHDCVI4082:

–          Senzor Omnivision 1/2.7” 2.1MP, rezolutie 1080P / 960H

–          Filtru IR-cut, Iluminare scazuta, WDR, DNR, UTC, OSD

–          Incorporate 36 leduri cu o distanta de iluminare de pana la 30M

–          Lentila varifocala: 2.8-12 mm

–          Greutate: 0.8 kg

Noul model de camera Eyecam inglobeaza tehnologia multistandard ce permite utilizarea semnalului video diferit in functie de sistemul de supraveghere pe care il detineti deja. Camera supraveghere EYECAM EC‐AHDCVI4082 este echipata cu senzor Omnivision de 2.1MP, asigurand o rezolutie full HD de 1080P. In acelasi timp poate reda si semnal analog pentru sistemele clasice. Ledurile incorporate ajuta la iluminarea pe o distanta de pana la 30M in conditii de lumina scazuta.

Senzorul de imagine Omnivision OV2710 genereaza o imagine full HD reala la 1080P. Este dezvoltat special pentru a furniza fluxuri video de inalta rezolutie HD pentru camerele de supraveghere si alte aplicatii mobile. Avand o dimensiune de 1/2.7”, senzorul Omnivision se adreseaza cererii tot mai mari pentru o calitate video digitala la rezolutie mare, solutii necesare in sisteme de inregistrare sau video conferinte.

Camera supraveghere Eyecam EC‐AHDCVI4082

Filtrul IR-Cut este un filtru color care blocheaza infrarosu, iar utilitatea sa este regasita in numeroase situatii. Pentru a obtine culori reale de la o camera color in conditii de lumina intense este necesar un filtru IR-Cut. Spectrul color sesizat de ochiul uman este destul de limitat, comparativ cu spectrul sesizat de o camera si acest lucru este cel mai usor de observant in regiunea de intrarosu a spectrului, unde diferenta de sensibilitate este semnificativa. Este important de retinut acest aspect, intrucat majoritatea surselor de lumina, inclusive soarele, emit radiatii infrarosii. O camera color pe timp de zi, fara un filtru IR-Cut va identifica un numar crescut de infrarosii. Acestea vor reda niste culori distorsionate. In conditii de noapte filtrul se va retracta pentru a permite luminii nenaturale (precum ledurilor infrarosii) sa patrunda in senzorul de imagine pentru a imbunatatii calitatea imaginii.

Camera beneficiaza de iluminare scazuta, fapt ce ii permite sa capteze imagini clare in conditii de lumina redusa ca intensitate.

WDR sau Wide Dynamic Range este o tehnologie ce imbunatateste calitatea imaginii oferita de camera in conditii de lumina contrastanta – unde exista atat zone illuminate puternic, cat si zone intunecate, in acelasi cadrul al camerei. Capacitatea de a identifica detalii in astfel de conditii de lumina este foarte importanta in aplicatiile destinate securitatii. Camera are incorporata tehnologia WDR si este recomandata in special pentru zone de tipul: intrarea intr-o cladire, zona de langa fereastra, in mijloacele de transport sau alte spatii similare.

DNR

digital noise reduction este o caracteristica importanta pentru camera. Acesta mbunatateste calitatea imaginii atunci cand aceasta functioneaza in conditii de lumina scazuta. Mai are si rolul de a reduce dimensiunea fisierelor video captate. Acest fapt conduce la o diminuare a spatiului stocat, reducand in acelasi timp latimea de banda necesara fluxului video. Totodata DNR ajuta si la scaderea numarului de alarme false cand este activata functia de detectie la miscare.

Tehnologie multistandard

Camera include un joystick OSD cu ajutorul caruia veti putea schimba tipul de tehnologie pe care doriti sa il utilizeze. Printr-o simpla apasare de buton veti putea transforma camera intr-una potrivita sistemului de supraveghere pe care il aveti. In functie de sistemul de supraveghere pe care il detineti deja puteti selecta semnalul video dorit, intre analog, AHD, CVI sau TVI.

 

Vezi cel mai mic pret

Summary
Review Date
Reviewed Item
CAMERA SUPRAVEGHERE EYECAM EC‐AHDCVI4082 FULL HD
Author Rating
51star1star1star1star1star
Share this Post: