CAMERA SUPRAVEGHERE EYECAM EC‐AHDCVI4080 FULL HD 2MP

By eyecam|27 august 2018|Camere supraveghere, Camere supraveghere HD Eyecam|

CAMERA SUPRAVEGHERE EYECAM EC‐AHDCVI4080 FULL HD 2MP

 

Camera de supraveghere EC‐AHDCVI4080 este un model de tip dome produs de Eyecam. Destinata instalarii la interior, camera se instaleaza foarte usor, chiar si de catre utilizatorii fara cunostinte tehnice. Camera beneficiaza de tehnologie de top, tehnologie la care contribuie componentele sale performante. Incorporeaza un senzor de imagine cu scanare progresiva produs de Sony Starvis cu o dimensiune de 1/2.8 inch.

Camera supraveghere Eyecam EC‐AHDCVI4080 realizeaza inregistrari la rezolutie foarte buna de  1080P / 960H utilizand 30 de cadre pe secunda. Mai mult decat atat, are o lentila de 3.6 mm cu control focus fix si un filtru IR-cut foarte util deoarece ofera imgine clara, vie, in orice conditii. Fie ca lumina este prea puternica, fie ca este intuneric, acest filtru regleaza cantitatea de lumina pentru ca utilizatorii sa obtina inregistrari fara interferente. Mai mult decat atat, cuprinde si 18 leduri cu infrarosu. Ledurile camerei supraveghere Eyecam EC‐AHDCVI4080 ofera vizibilitate buna in conditii de iluminat slab sau inexistent pe o distanta nu mai mare de 20 de metri.

 

Specificatii tehnice camera supraveghere Eyecam EC‐AHDCVI4080:

–          Senzor Sony Starvis 1/2.8” 2.1MP, rezolutie 1080P / 960H

–          Filtru IR-cut, Iluminare scazuta, WDR, DNR, UTC, OSD

–          Incorporate 18 leduri cu o distanta de iluminare de pana la 20M

–          Lentila fixa: 3.6mm

–          Greutate: 0.5 kg

Noul model de camera Eyecam inglobeaza tehnologia multistandard ce permite utilizarea semnalului video diferit in functie de sistemul de supraveghere pe care il detineti deja. Camera este echipata cu senzor Sony Starvis de 2.1MP, asigurand o rezolutie full HD de 1080P Iin acelasi timp reda si semnal analog pentru sistemele clasice. Ledurile incorporate ajuta la iluminarea pe o distanta de pana la 20 metri in conditii de lumina scazuta.

Starvis este cea mai recenta tehnologie de iluminare scazuta CMOS lansata de Sony Corporation. Tehnologia Starvis sporeste sensibilitatea senzorului de imagine CMOS Exmor-R pe timp de noapte la camerele de supraveghere. Senzorul de imagine CMOS Starvis folosit la camerele de supraveghere ajuta la vizualizarea clara a obiectelor pe timp de noapte. Astfel nu are nevoie de lumina artificala precum iluminatoarele cu infrarosu, reducand in acest mod si consumul de energie.

Filtrul IR-Cut

Este un filtru color care blocheaza infrarosu, iar utilitatea sa este regasita in numeroase situatii. Pentru a obtine culori reale de la o camera color in conditii de lumina intense este necesar un filtru IR-Cut. Spectrul color sesizat de ochiul uman este destul de limitat, comparativ cu spectrul sesizat de o camera. Acest lucru este cel mai usor de observat in regiunea de intrarosu a spectrului, unde diferenta de sensibilitate este semnificativa. Este important de retinut acest aspect, intrucat majoritatea surselor de lumina, inclusive soarele, emit radiatii infrarosii. O camera color pe timp de zi, fara un filtru IR-Cut va identifica un numar crescut de infrarosii care vor reda niste culori distorsionate. In conditii de noapte filtrul se va retracta pentru a permite luminii nenaturale (precum ledurilor infrarosii) sa patrunda in senzorul de imagine pentru a imbunatatii calitatea imaginii.

WDR

Wide Dynamic Range este o tehnologie ce imbunatateste calitatea imaginii oferita de camera in conditii de lumina contrastanta – unde exista atat zone illuminate puternic, cat si zone intunecate, in acelasi cadrul al camerei. Capacitatea de a identifica detalii in astfel de conditii de lumina este foarte importanta in aplicatiile destinate securitatii. Camera are incorporata tehnologia WDR si este recomandata in special pentru zone de tipul: intrarea intr-o cladire, zona de langa fereastra, in mijloacele de transport sau alte spatii similare.

DNR sau digital noise reduction este o caracteristica importanta pentru camera supraveghere Eyecam EC‐AHDCVI4080. Imbunatateste calitatea imaginii atunci cand aceasta functioneaza in conditii de lumina scazuta. Mai are si rolul de a reduce dimensiunea fisierelor video captate. Acest fapt conduce la o diminuare a spatiului stocat, reducand in acelasi timp latimea de banda necesara fluxului video. Totodata DNR ajuta si la scaderea numarului de alarme false cand este activata functia de detectie la miscare.

Tehnologie multistandard

Camera include un joystick OSD cu ajutorul caruia veti putea schimba tipul de tehnologie pe care doriti sa il utilizeze camera. Printr-o simpla apasare de buton veti putea transforma camera intr-una potrivita sistemului de supraveghere pe care il aveti. In functie de sistemul de supraveghere pe care il detineti deja puteti selecta semnalul video dorit, intre analog, AHD, CVI sau TVI.

 

Vezi cel mai mic pret

Summary
Review Date
Reviewed Item
CAMERA SUPRAVEGHERE EYECAM EC‐AHDCVI4080 FULL HD 2MP
Author Rating
51star1star1star1star1star
Share this Post: