CAMERA SUPRAVEGHERE EYECAM EC‐AHDCVI4077 FULL HD 2MP

By eyecam|27 august 2018|Camere supraveghere, Camere supraveghere HD Eyecam|

CAMERA SUPRAVEGHERE EYECAM EC‐AHDCVI4077 FULL HD 2MP

Modelul EC‐AHDCVI4077 este o camera supraveghere produsa de Eyecam ce poate fi achizitionata la un pret foarte mic in timp ce beneficiati de tehnologie performanta si eficienta. Pentru ca securitatea joaca un rol important in vietile fiecaruia dintre noi, nu trebuie sa o lasam pe ultimul plan. Nevoia de siguranta este din ce in ca mai mare. Dorim sa ne stim familia la loc sigur si sa ne protejam bunurile. Incepeti  sa va puneti bazele unui sistem de supraveghere incepand cu instalarea de camere supraveghere la exterior. Acestea au carcasa rezistenta la apa si intemperii si asigura o durata de viata indelungata alaturi de cea mai buna imagine.

Camera supraveghere Eyecam EC‐AHDCVI4077 are un senzor de imagine Omnivision  cu o dimensiune de 1/2.7 inch 2.1MP. Mai include un filtru IR-CUT si o lentila de 3.6 mm, fixa. De asemenea beneficii reale aduc cele 18 leduri cu infrarosu incorporate camerei supraveghere Eyecam EC‐AHDCVI4077. Acestea ofera vizibilitate nocturna pe o distanta de iluminare de pana la 20 de metri. Cuprinde si un suport reglabil in 3 axe, pentru o instalare flexibila.

Specificatii tehnice camera supraveghere Eyecam EC‐AHDCVI4077:

–          Senzor Omnivision 1/2.7” 2.1MP, rezolutie 1080P / 960H

–          Filtru IR-cut, Iluminare scazuta, WDR, DNR, UTC, OSD

–          Incorporate 18 leduri cu o distanta de iluminare de pana la 20M

–          Lentila fixa: 3.6mm

–          Rezistenta la apa: IP66

–          Suport reglabil in 3 axe, pentru o instalare flexibila

–          Greutate: 0.6 kg

Camera supraveghere Eyecam EC‐AHDCVI4077 inglobeaza tehnologia multistandard ce permite utilizarea semnalului video diferit in functie de sistemul de supraveghere pe care il detineti deja. Camera este echipata cu senzor Omnivision de 2.1MP, asigurand o rezolutie full HD de 1080P. In acelasi timp poate sa redea si semnal analog pentru sistemele clasice. Ledurile incorporate ajuta la iluminarea pe o distanta de pana la 20 de metri in conditii de lumina scazuta. Lentila fixa de 3.6mm va ofera un unghi de deschidere suficient de larg pentru o monitorizare accentuata in imediata apropiere a camerei.

Senzorul de imagine Omnivision OV2710 genereaza o imagine full HD reala la 1080P. Acesta este dezvoltat special pentru a furniza fluxuri video de inalta rezolutie HD pentru camerele de supraveghere si alte aplicatii mobile. Avand o dimensiune de 1/2.7”, senzorul Omnivision se adreseaza cererii tot mai mari pentru o calitate video digitala la rezolutie mare, solutii necesare in sisteme de inregistrare sau video conferinte.

Filtrul IR-Cut

Este un filtru color care blocheaza infrarosu, iar utilitatea sa este regasita in numeroase situatii. Pentru a obtine culori reale de la o camera color in conditii de lumina intense este necesar un filtru IR-Cut. Spectrul color sesizat de ochiul uman este destul de limitat, comparativ cu spectrul sesizat de o camera. Acest lucru este cel mai usor de observant in regiunea de intrarosu a spectrului, unde diferenta de sensibilitate este semnificativa. Este important de retinut acest aspect, intrucat majoritatea surselor de lumina, inclusive soarele, emit radiatii infrarosii. O camera color pe timp de zi, fara un filtru IR-Cut va identifica un numar crescut de infrarosii care vor reda niste culori distorsionate. In conditii de noapte filtrul se va retracta pentru a permite luminii nenaturale (precum ledurilor infrarosii) sa patrunda in senzorul de imagine pentru a imbunatatii calitatea imaginii.

 

Camera beneficiaza de iluminare scazuta, fapt ce ii permite sa capteze imagini clare in conditii de lumina redusa ca intensitate.

WDR 

Wide Dynamic Range este o tehnologie ce imbunatateste calitatea imaginii oferita de camera in conditii de lumina contrastanta – unde exista atat zone illuminate puternic, cat si zone intunecate, in acelasi cadrul al camerei. Capacitatea de a identifica detalii in astfel de conditii de lumina este foarte importanta in aplicatiile destinate securitatii. Camera are incorporata tehnologia WDR si este recomandata in special pentru zone de tipul: intrarea intr-o cladire, zona de langa fereastra, in mijloacele de transport sau alte spatii similare.

DNR sau digital noise reduction este o caracteristica importanta pentru camera. Acesta imbunatateste calitatea imaginii atunci cand functioneaza in conditii de lumina scazuta. Mai are si rolul de a reduce dimensiunea fisierelor video captate, ceea ce conduce la o diminuare a spatiului stocat. Astfel reduce in acelasi timp latimea de banda necesara fluxului video. Totodata DNR ajuta si la scaderea numarului de alarme false cand este activata functia de detectie la miscare.

Tehnologie multistandard

Camera include un joystick OSD cu ajutorul caruia veti putea schimba tipul de tehnologie pe care doriti sa il utilizeze camera. Printr-o simpla apasare de buton veti putea transforma camera intr-una potrivita sistemului de supraveghere pe care il aveti. In functie de sistemul de supraveghere pe care il detineti deja puteti selecta semnalul video dorit, intre analog, AHD, CVI sau TVI.

 

Vezi cel mai mic pret

Summary
Review Date
Reviewed Item
CAMERA SUPRAVEGHERE EYECAM EC‐AHDCVI4077 FULL HD 2MP
Author Rating
51star1star1star1star1star
Share this Post: